x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tudorel Butoi, despre cazul fetiței din Dâmbovița găsită moartă: „Dispariţie cu suspiciuni de omor. Băieţii ăştia din Poliţie şi-au făcut treaba”

Tudorel Butoi, despre cazul fetiței din Dâmbovița găsită moartă: „Dispariţie cu suspiciuni de omor. Băieţii ăştia din Poliţie şi-au făcut treaba”

22 Sep 2019   •   17:25
Tudorel Butoi, despre cazul fetiței din Dâmbovița găsită moartă: „Dispariţie cu suspiciuni de omor. Băieţii ăştia din Poliţie şi-au făcut treaba”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Fetița de 11 ani, din Dâmbovița, dispărută vineri, a fost găsită moartă. Ce spune psihologul criminalist Tudorel Butoi.

"Se confirmă ipoteza noastră de lucru. Dispariţie cu suspiciuni de omor. Băieţii ăştia din Poliţie şi-au făcut treaba. Încep din nou să se credibilizeze. De fapt, asta e adevărata faţă a poliţiei. Buimăceală asta de pe la Caracal să o considerăm accidentală. Abia acum începe adevărata muncă deoarece se pleacă, după preceptul criminalistic, de la victimă spre făptuitor. Cadavrul fetiţei "va vorbi". Intervine acum regina probei, expertiza medico-legală. Cine să poată să o extragă din mediul social şi să o ducă în lăstărişul unde a fost găsită dacă nu persoane care i-au vrut răul? Acum va trebui să se diferențieze şi natura urmelor de violenţă. Nu este văzută de trei zile. Este posibil să avem urme ale unor agresiuni ale unor animale sălbatice în timpul nopţi. Nici nu se mai pune problema în situaţia aceasta să nu se găsească făptuitorii", a declarat Tudorel Butoi la Antena 3.

×
Subiecte în articol: tudorel butoi