x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tupeu fantastic: Medicul care a luat şpagă de la peste 40 de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii pentru neplata orelor suplimentare

Tupeu fantastic: Medicul care a luat şpagă de la peste 40 de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii pentru neplata orelor suplimentare

28 Dec 2011   •   10:42
Tupeu fantastic: Medicul care a luat şpagă de la peste 40 de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii pentru neplata orelor suplimentare

Fostul sef al Comisiei de evaluare si expertiza medicala din cadrul Casei Judetene de Pensii Botosani, medicul Liliana Teodoriu, care este judecata pentru luare de mita de la peste 40 de pacienti, a dat in judecata CJP.

Ea solicita in instanta plata orelor suplimentare pentru perioada in care a activat, dar si daune morale de 50.000 de euro pentru neplata la timp a acestora.

'Am primit saptamana aceasta o noua citatie intr-un proces deschis de medicul Liliana Teodoriu. Dansa cere plata orelor suplimentare pe perioada octombrie 2010 pana in ianuarie 2011', a declarat directorul CJP, Stefan Dodita.

Teodoriu se afla la al cincilea proces cu CJP, dupa ce a fost concediata pe fondul scandalului privind luarea de mita.

Liliana Teodoroiu a fost prinsa in flagrant, pe 28 iunie 2011, in timp ce pretindea si primea mita de la mai multi pacienti. Ea conditiona eliberarea unor documente medicale necesare pensionarii pe caz de boala de plata a diferite sume de bani.

Ea a fost arestata preventiv, ramanand in spatele gratiilor circa patru luni. Acum, Teodoriu este judecata in stare de libertate pentru luare de mita.

(Agerpres)

×