x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Turism - Revelionul, mai ieftin "afara"

Turism - Revelionul, mai ieftin "afara"

de Iohanna Onaca Purdea    |    21 Oct 2005   •   00:00

Agentiile si operatorii prezenti la cea de-a 14-a editie a Targului International de Turism au pregatit si in acest an oferte variate de Craciun si Revelion, pentru toate buzunarele.

Cei care doresc sa petreaca Sarbatorile de iarna in tara pot opta pentru o vacanta de Anul Nou la pensiunile brasovene de la Bran, Moeciu, Rasnov, Prejmer sau Sacele, unde preturile variaza intre 30 si 70 de euro pe zi de persoana. Pentru un Revelion la hotelurile de patru stele din Poiana Brasov veti plati intre 275 de euro pentru sase nopti de cazare, doar cu mic dejun, si 880 de euro pentru un pachet de zece zile, care cuprinde doua mese pe zi, precum si cinele festive de Craciun si de Anul Nou. Turistii indragostiti de Bucovina pot opta pentru un Revelion la pensiunile de langa Gura Humorului, unde pretul unui pachet cu cinci nopti de cazare si masa costa circa 11 milioane de lei vechi.

IN STRAINATATE. Noul an poate fi intampinat pe meleaguri mai calde si cu bani putini. De exemplu, o excursie in Grecia, cu patru nopti de cazare si cina de Revelion costa in jur de 5 milioane de lei vechi.

Cei atrasi de misterele piramidelor pot alege o vacanta de sase zile in Egipt, cu croaziera pe Nil si transport cu avionul, la pretul de 416 euro de persoana. Cu 960 de euro, turistii pot face turul oraselor imperiale din Maroc si se pot bronza pe malul Oceanului Atlantic. Pretul cuprinde transportul cu avionul, noua nopti de cazare la hoteluri de patru stele si demipensiune. (Iohanna Onaca Purdea)

×
Subiecte în articol: observator