x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TVR mai hrăneşte olecuţă propaganda portocalie. Lupea şi Pătrăşconiu, plătiţi în continuare, nu şi datoriile la stat

TVR mai hrăneşte olecuţă propaganda portocalie. Lupea şi Pătrăşconiu, plătiţi în continuare, nu şi datoriile la stat

30 Mai 2012   •   17:45
TVR mai hrăneşte olecuţă propaganda portocalie. Lupea şi Pătrăşconiu, plătiţi în continuare, nu şi datoriile la stat

Desi Lucia Hossu Longin anuntase triumfal, probabil in calitatea de fost viitor presedinte al institutiei, ca propaganda basista ia o pauza de la tocat banii TVR, dupa reactiile publice oparite ale impricinatilor, Consiliul de Administratie s-a inmuiat. Hotararea adoptata, publicata pe site-ul institutiei, face referire doar la angajatii alor entitati jurnalistice.

Asa ca "prestigiosii" Lupea, Patrasconiu, Prisecariu si altii ca ei vor continua sa incaseze, din bani publici, zeci de milioane de lei vechi lunar pentru prezenta pe ecranul unei televiziuni care datoreaza statului roman peste 70 de milioane de euro si careia Fiscul i-a blocat conturile.

"In temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune adopta prezenta hotarare:

Art.1 In conditiile grave a situatiei financiare a TVR, se aproba incetarea remuneratiei pentru colaboratorii din publicistica ce sunt angajatii altor institutii de presa.

Prezenta hotarare a fost adoptata cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare."

×