x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Ucigaşul" de kilowaţi din Timişoara. Foşti poliţişti, interlopi, patroni - pe lista lui de clienţi

"Ucigaşul" de kilowaţi din Timişoara. Foşti poliţişti, interlopi, patroni - pe lista lui de clienţi

13 Mar 2012   •   06:37
"Ucigaşul" de kilowaţi din Timişoara. Foşti poliţişti, interlopi, patroni - pe lista lui de clienţi

Procurorii DIICOT Timis, alaturi de echipe ale Politiei si ENEL, au descins in aceasta dimineata in Bucuresti si in cinci judete, in cadrul operatiunii Energy. Este vizata o grupare specializata in furtul de energie electrica. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul depaseste 100.000 de euro.

Afacerea a fost pusa pe picioare de Robert Knapp, de 43 ani, fost angajat pana acum sapte ani al Electrica. A umblat in contoare pentru ca sumele platite sa fie mult mai mici decat consumurile reale. Knapp a beneficiat de sprijnul a doi angajati de la Enel, unul fiind cititor de contoare si cel care gasea clientii, iar celalalt ii dadea lui Knapp pansoanele necesare pentru resigilare.

Una dintre fabricile unde Knapp a umblat la contoare este cea de la Sacalaz care-i apartine celebrului evazionist Zaher Iskandarani. De asemenea, suspectul a aranjat consumul de curent si la clubul fiului lui Zaher, Rami Iskandarani. Un alt client al "ucigasului" de kilowati este fostul comisar sef Constantin Daminescu, fost sef al Directiei Politiei de Frontiera Timisoara si al Centrului pentru Refugiati.

Citeste mai mult pe pressalert.ro

×