x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea, chiulangiu de top în Parlament

Udrea, chiulangiu de top în Parlament

de Gabriela Antoniu    |    22 Feb 2012   •   21:00
Udrea, chiulangiu de top în Parlament

Presedintele PSD, Victor Ponta, a scris ieri pe blog ca deputatul PDL Elena Udrea este pe primul loc la absente in Parlament si un personaj de Caragiale, la fel ca Roberta Anastase, colega ei de partid si presedinte al Camerei Deputatilor.

Intr-o postare intitulata, 'Despre vulgaritate si prostie, sau cand poli­tica e doar tupeu si superficialitate. Adica, despre Dna Elena Udrea!', liderul PSD aminteste afirmatiile fostului ministru al Turismului conform carora a mers la Parlament si a votat 'de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta', pe care ii numeste 'primii chiulangii ai tarii'. Udrea a facut aceste afirmatii intr-o postare pe blogul personal, intitulata 'Despre vulgaritate si prostie sau cand poli­tica e doar tupeu si superficialitate'.

In acest context, Ponta prezinta o moni­torizare a Institutului de Politici Pu­bli­ce (IPP) care arata ca de fapt fosta ministra este pe primul loc la absente, si nu el, aflat pe locul 17 in clasamentul absentilor din Parlament. 'Din pacate, dna Udrea este un personaj de Caragiale (ca si dna Anastase, cea cu voturile ca steagurile lui Pristanda) – curat tupeu si superficialitate!', scrie liderul social-democrat. Pe de alta parte, el recomanda IPP sa urma­reasca, in timpul protestului parlamentar al opozitiei, cati dintre parlamentarii puterii chiar vin la serviciu si cati dintre acestia participa la vot. 'Una din mizele protestului nostru a fost sa aratam si ca majoritatea PDL exista doar pe hartie – in practica, ei isi trec legile prin metoda Anastase.

Si, in timp ce noi mergem la Parlament, dar refuzam sa participam la sedintele de plen, ei nu doar ca lipsesc, dar dau vina tot pe noi pentru incapacitatea lor', mai afirma Victor Ponta. Vicepresedintele PDL Elena Udrea a mai scris pe blogul personal ca in perioada in care a fost ministru nu a primit indemnizatia de deputat si ca nu a facut bani cand a ajuns in politica. 'Pentru ca exista reprezentanti ai USL care incearca sa-si mascheze chiulul nejustificat din Parlament prin diversiuni de cratita, fac precizarea ca, asa cum prevede legea, in perioada in care am fost ministru al Turismului si apoi al Dezvoltarii Regionale si Turismului, nu am primit indemnizatia de deputat si multe dintre beneficiile care decurg din aceasta postura', a sustinut Udrea.

×
Subiecte în articol: observator