x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea: Nimeni normal la cap nu crede că preşedintele poate fi suspendat a doua oară

Udrea: Nimeni normal la cap nu crede că preşedintele poate fi suspendat a doua oară

04 Noi 2010   •   00:00
Udrea: Nimeni normal la cap nu crede că preşedintele poate fi suspendat a doua oară

Elena Udrea i-a atacat, aseară, pe cei care iau în calcul o suspendare a preşedintelui Băsescu şi a făcut câteva dezvăluiri în ceea ce priveşte ALRO Slatina. “Nimeni normal la cap nu-şi poate imagina că în 2010 îl poţi suspenda pe preşedintele României a doua oară”, a declarat Elena Udrea, aseară, la B1 TV.



"Nu pot să nu constat că acesta este un alt moment când se declanşează un aşa-zis scandal în privinţa problemelor pe care societatea ALRO le avea de a achiziţiona energie. Un alt mare scandal legat de ALRO a fost declanşat de aceeaşi presă în 2007, când, pornind de la acest pretext, au ajuns la suspendarea preşedintelui. Există şi astăzi speculaţii că în spatele acestui scandal s-ar afla din nou o încercare de a atrage nemulţumirea şi de a aduce acuzaţii în zona Administraţiei Prezidenţiale, a preşedintelui, şi de a repeta scena din 2007. Sincer, mi se pare absurd să crezi că mai poţi face lucrul acesta în 2010", a spus Elena Udrea, la B1 TV.

În opinia sa, "complotul", deşi pare să fi funcţionat în 2007, nu are sorţi de izbândă şi în 2010. "Este o speculaţie care se face. Eu cred că nimeni normal la cap nu-şi poate imagina că, în 2010, poţi să-l mai suspenzi pe preşedintele României a doua oară, în timpul mandatelor sale, cu pretextul acesta şi pe o schemă care a funcţionat din punctul lor de vedere în 2007, dar a întors-o populaţia la vot", încheie Udrea.

×
Subiecte în articol: observator