x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea, pe Facebook: Mi-am retras contestaţia la începerea urmăririi penale

Udrea, pe Facebook: Mi-am retras contestaţia la începerea urmăririi penale

03 Feb 2015   •   10:08
Udrea, pe Facebook: Mi-am retras contestaţia la începerea urmăririi penale

Elana Udrea a anunţat, într-o postare pe contul său de Facebook, că şi-a retras contestatia la inceperea urmaririi penale şi la măsura obligării de a nu părăsi localitatea. În plus, fostul minitru a mărturisit că se simte mai în siguranţă să fie supravegheată de poliţie în condiţiile războiului pe care l-a pornit cu şeful interimar al SRI.

"Asa cum am anuntat ieri, tocmai mi-am retras contestatia la inceperea urmaririi penale si la masura obligarii de a nu parasi localitatea, luate joi impotriva mea, contestatie care urma sa se judece in aceasta dimineata la ICCJ. Din doua motive:
- cred ca doamna procuror a fost de buna credinta si probabil, daca as fi dat pe loc declaratie nu ar fi dispus punerea mea sub control judiciar. Cu atat mai mult cu cat este sub o mare presiune, inclusiv mediatica
- ma simt mai in siguranta sa fiu supravegheata de politie in conditiile razboiului pe care l-am pornit cu seful interimar al SRI si, sa merg de doua ori pe saptamana la Sectia 2", a scris Elena Udrea pe reţeaua de socializare.

×