x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ULTIMELE IMAGINI cu Lara Şaban în viaţă, date publicităţii de anchetatori (VIDEO)

ULTIMELE IMAGINI cu Lara Şaban în viaţă, date publicităţii de anchetatori (VIDEO)

13 Sep 2012   •   08:37
ULTIMELE IMAGINI cu Lara Şaban în viaţă, date publicităţii de anchetatori (VIDEO)

Anchetatorii au facut publice ultimele imagini cu Lara Saban in viata. Acestea au fost obtinute de pe o camera de supraveghere din apropierea blocului unde a fost ucisa tanara de 27 de ani. In imagini se poate observa cum Lara Saban se apropie de apartament insotita de fratele sau. Ieri, procurorii le-au prezentat suspectilor, Gilberto Saban si George Davidescu, materialul de urmarire penala, ultimul pas inainte de a fi trimisi in judecata pentru uciderea Larei, informeaza Neptun TV. Inculpatii sustin in continuare ca sunt nevinovati, iar avocatii lor ca dosarul este incomplet.

Potrivit procurorilor, Lara Saban a fost ucisa cu o lovitura in cap si apoi transportata de cei doi intr-o padure de langa Navodari.



Probe noi in dosarul uciderii Larei Saban

Procurorii constanteni au gasit probe noi in dosarul uciderii Larei Saban. Este vorba despre o mocheta din apartamentul in care tanara a fost ucisa, dar si despre poseta pe care aceasta ar fi purtat-o in ziua in care a disparut, potrivit Mediafax.

"Au fost gasite poseta si mocheta de pe hol, care, pe margini, are urme ce ar putea fi de sange", au declarat anchetatorii, care au precizat ca aceste dovezi erau ascunse intr-o zona cu vegetatie foarte densa de arbusti si din aceasta cauza nu au fost descoperite atunci cand a fost gasit cadavrul tinerei.

Si mocheta si poseta erau impachetate in saci din plastic, similari celor in care a fost pus trupul Larei Saban dupa ce a fost ucisa.

Lara Saban, in varsta de 27 de ani, a fost concubina unui om de afaceri turc, Huseyin Sipahi, cu care s-ar fi casatorit doar religios si care ar fi tatal fetitei ei in varsta de 3 ani. In actele fetitei apare insa ca tata Ekrem Arda, nepot al lui Sipahi si coleg de partid al acestuia. Tanara locuia la Istanbul, dar avea mai multe proprietati in Constanta, printre care si vila in care locuiesc mama, fratele si surorile sale.

Lara Saban a venit in tara la sfarsitul lunii aprilie, impreuna cu fetita si cu o prietena, cu intentia de a cumpara un apartament pentru mama ei, avand aproximativ 120.000 de dolari. In 3 mai insa, Lara Saban a fost data disparuta, trupul acesteia fiind gasit, la sfarsitul lunii mai, abandonat intr-o liziera aflata intre localitatile Lumina si Navodari.

Principalii suspecti in cazul uciderii Larei Saban, arestati preventiv, sunt fratele tinerei, Gilberto Ghiunal Saban, si prietenul lor din copilarie, George Davidescu.

×