x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Umbra Elodiei apare şi în crima comandată de avocatul Teodorescu pentru a încasa asigurarea de viaţă a soţiei sale.

Umbra Elodiei apare şi în crima comandată de avocatul Teodorescu pentru a încasa asigurarea de viaţă a soţiei sale.

de Adriana Oprea-Popescu    |    15 Iun 2011   •   12:17

Dupa disparitia Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca, sotul ei acuzat de omor si de ascunderea cadavrului, a inchiriat atat apartamentul din Gloriei, cat si cabinetul avocatei. Pentru garsoniera situata in imediata apropiere a Judecatoriei Brasov, Cioaca a incheiat un contract cu Gheorghe Maluselu, conform caruia ultimul avea drept de cumparare a locuintei, contra sumei de de 60.000 de euro, indiferent de pretul pietei in momentul expirarii contractului de inchiriere. Suma pe care astazi Maluselu sustine ca i-a si platit-o lui Cristian Cioaca, in avans. La randu-i, “chiriasul' a gazduit-o in cabinetul Elodiei pe Pulca Jolan, prietena cu el, dar si cu Victor Teodorescu. Pulca Jolan este mama asasinului sotiei lui Teodorescu si veriga dintre cel care a comandat crima si executant. Jolan s-a mutat in cabinetul Elodiei, spre disperarea vecinilor care s-au plans, in repetate randuri, ca femeia ii deranjeaza: face mult zgomot si e vizita in continuu de persoane dubioase. De altfel, pe cartea de vizita a doamnei Pulca, sub numele firmei “Real Development' (la care, pana-n octombrie 2009 a fost administrator chiar Victor Teodorescu), e trecuta adresa cabinetului de avocatura al Elodiei Ghinescu.

Astazi, anchetatorii au efectuat perchezitii si la adresele unde figureaza Pulca Jolan, aceasta fiind acuzata de complicitate la crima.

×