x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un alt tramvai a sărit de pe şine la Iaşi. Nu sunt victime

Un alt tramvai a sărit de pe şine la Iaşi. Nu sunt victime

25 Mar 2011   •   08:37
Un alt tramvai a sărit de pe şine la Iaşi. Nu sunt victime
158093-.jpgVIDEO - Accidentele de tramvai continuă la Iaşi. După ce la începutul săptămânii, un tramvai a omorât un om şi a rănit alţi cinci, aseară, un alt vagon a sărit de pe şine. Incidentul a avut loc pe o stradă din centrul oraşului.

Tramvaiul se deplasa din Podul Roşu către Podul de Piatră, iar la un moment dat a deraiat, creând panică în rândul călătorilor, fără ca vreunul dintre aceştia să fie rănit.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:15, iar mai multe echipe de intervenţie ale regiei locale de transport în comun au sosit la faţa locului, tramvaiul fiind repus pe linie la aproximativ 20 de minute după ce a deraiat.



Între timp, vatmanul care a provocat accidentul de luni de la Iaşi, nu reprezintă un pericol şi va fi cercetat în stare de libertate. Magistraţii au decis însă că nu are voie să părăsească localitatea pe toată durata anchetei.

Judecătorii au respins propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, care ceruseră arestarea preventivă a lui Cristian Diaconu pentru 29 de zile.

Procurorii spun că atât concluziile expertizei tehnice a tramvaiului, cât şi declaraţiile martorilor audiaţi în aces caz, arată faptul că tramvaiul avea viteză când s-a apropiat de intersecţie. (V.M.)

×