x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un angajat al Penitenciarului Colibaşi, găsit spânzurat într-un parc din Târgovişte

Un angajat al Penitenciarului Colibaşi, găsit spânzurat într-un parc din Târgovişte

05 Ian 2011   •   09:55

Un bărbat din oraşul dâmboviţean Găeşti, angajat al Penitenciarului de Maximă Siguranţă (PMS) Colibaşi, din judeţul Argeş, a fost găsit spânzurat, în noaptea de marţi spre miercuri, în Parcul Mihai Bravu din Târgovişte.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, cadavrul bărbatului care era atârnat de un aparat de joacă din Parcul Mihai Bravu din Târgovişte a fost descoperit de doi tineri care au sunat la numărul unic de urgenţă, astfel că la faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie.

Ulterior, oamenii legii au identificat victima ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, agent-şef principal la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi, din judeţul Argeş, cu domiciliul în oraşul dâmboviţean Găeşti.

"Cadavrul bărbatului a fost preluat de lucrătorii Serviciului de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea autopsierii şi stabilirii cauzelor morţii, este o anchetă aflată la început", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, citat de Mediafax.

Din primele verificări ale anchetatorilor nu există suspiciuni cu privire la cauza morţii, urmând însă ca oamenii legii să afle motivele care l-au determinat pe bărbat să se sinucidă în condiţiile în care acesta a lăsat un bilet de adio în care le cerea iertare membrilor familiei şi le solicita să-l incinereze.

×