x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un argeşean, prins de poliţie cu o tonă de ţiţei în Logan.

Un argeşean, prins de poliţie cu o tonă de ţiţei în Logan.

15 Iun 2011   •   09:06

Un barbat, in varsta de 31 de ani, din judetul Arges a fost prins de politisti, in urma unui filtru rutier, in timp ce transporta cu un autoturism Logan aproape o tona de titei, fara acte de provenienta.

Potrivit reprezentantilor biroului de presa al IPJ Arges, barbatul sustine ca a cumparat titeiul, desi nu poate demonstra acest lucru. "In ziua de 15.06 a.c., in jurul orelor 06:45, pe Str. Serelor din comuna Bascov, agentii din cadrul Serviciului Rutier Arges au depistat in trafic pe E.G. de 31 ani, din comuna Cocu, in timp ce conducea un autoturism de productie interna, cu care transporta cantitatea de 978 l lichid petrolier ce pare a fi titei, fara a detine documente de provenienta", se arata intr-un comunicat al politiei Arges, citat de realitatea.net.

Reprezentantii politiei au confiscat intreaga cantitate de titei si au predat-o unei societati de profil, iar barbatul este audiat de catre politistii din cadrul Biroului Conducte, Delicte Silvice si Prevenirea Sustragerilor de Produse Petroliere.

×