x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a furat un pistol din poligonul de la Băneasa, apoi s-a sinucis!

Un bărbat a furat un pistol din poligonul de la Băneasa, apoi s-a sinucis!

22 Sep 2011   •   10:51
Un bărbat a furat un pistol din poligonul de la Băneasa, apoi s-a sinucis!

UPDATE: Secretarul general al Federatiei Romane de Tir, Dan Popa, a declarat agentiei Mediafax ca barbatul care s-a sinucis are 30 de ani si se numeste Cristian Sebe.

Un barbat a furat un pistol si cinci cartuse din poligonul sportiv "Iosif Sirbu", din zona Baneasa de langa Capitala, dupa care s-a sinucis.

Barbatul a cerut un pistol cu calibrul 5,6 mm pentru a trage la tinta in sala de pistol viteza. El a a fost gasit mort, in afara poligonului, la cativa zeci de metri de baza sportiva din apropierea Gradinii Zoologice din Baneasa.

UPDATE: Barbatul care s-a sinucis a participat la Campionatul national de tir, a declarat pentru Mediafax secretarul general al Federatiei Romane de Tir, Dan Popa. Politistii au inceput o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Conform gsp.ro, barbatul a fugit cu arma in momentul in care un angajat al poligonului s-a dus sa schimbe tinta.

"Persoana a mai venit la noi sa traga cu pistolul. In aceasta dimineata a facut chitanta, s-a dus sa traga in poligon si cind angajatul nostru a vrut sa schimbe tinta a fugit cu pistolul. A fost gasit impuscat, la 100 de metri de poligon. Se pare ca e vorba de sinucidere", a declarat Dan Popa, secretarul general al

Federatiei Romane de Tir.

Furtul pistolului si cartuselor a fost sesizat in jurul orei 13:00, de personalul poligonului.

"Barbatul are 30 de ani. Nu stim mai multe informatii, ramane sa fie verificat in registrul in care fiecare persoana care intra in poligon se inregistreaza. Sectia 2 Politie este la fata locului pentru a cerceta imprejurarile in care s-a petrecut fapta.Din primele cercetari, se pare ca barbatul venea destul de des in poligon. Cand instructorul s-a dus sa schimbe tinta, el a luat pistolul de pe masa sI a fugit cu el spre padure. Oamenii de acolo a pornit imediat in cautarea lui sI in scurt timp au auzit o impuscatura", au declarat pentru Jurnalul National surse din cadrul Politiei Capitalei. Potrivit unor informatii neoficiale, barbatul s-ar fi impuscat in gura. (Mara Raducanu)

×