x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a lovit nouă maşini, fiind oprit cu focuri de armă de poliţişti. Urmăreşte cursa nebună a şoferului (VIDEO)

Un bărbat a lovit nouă maşini, fiind oprit cu focuri de armă de poliţişti. Urmăreşte cursa nebună a şoferului (VIDEO)

22 Ian 2012   •   10:57
Un bărbat a lovit nouă maşini, fiind oprit cu focuri de armă de poliţişti. Urmăreşte cursa nebună a şoferului (VIDEO)

Urmarire ca in filme noaptea trecuta pe strazile din Capital.Agentii de la rutiera au tras 5 focuri de arma pentru a opri un sofer teribilist. Acesta era urmarit dupa ce a lovit mai multe masini in trafic.

Un barbat care conducea un Mercedes a provocat mai multe accidente in aceasta dimineata in zona Rahova - Piata Unirii, lovind noua masini. Ulterior, soferul a parasit locul accidentelor si s-a indreptat spre centrul Capitalei, gonind pe Calea Victoriei pe contrasens. Azi dimineata, in jurul orei patru, soferul a fost surprins de un politist in momentul in care a luat-o pe contrasens pe Bulevardul I.C. Bratianu din zona Piata Unirii, indreptandu-se catre Romana, potrivit Ioanei Stancu, purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiere din Capitala.

De asemenea, autoturismul marca Mercedes nu avea numar de inmatriculare si era lovit. Barbatul si-a incheiat cursa in momentul in care polisittii au inceput sa foloseasca armele de foc. Acestia au tras cinci focuri de arma, dintre care doua in aer si trei in rotile masinii. Soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un panou publicitar. Ajuns la spital, barbatul a fost pus sa sufle in etilotest. Oamenii legii au constatat ca acesta nu consumase alcool. Barbatul are 41 de ani si este din Giurgiu, fiind suspectat ca ar fi consumat droguri si ar fi fost autorul unor jafuri.



×