x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat din Constanţa a fost împuşcat pentru o floare

Un bărbat din Constanţa a fost împuşcat pentru o floare

28 Apr 2011   •   08:44

Focuri de armă noaptea trecută, în Constanţa. Un bărbat a ajuns la spital după ce asupra sa au trase 5 gloanţe de cauciuc, iar două dintre ele l-au lovit în picior.  Totul ar fi pornit de la o floare pe care bărbatul a rupt-o din grădina unui bloc. Concubina celui agresat spune că bărbatul a fost bătut apoi de cei patru indivizi care l-au atacat.

Imediat după incident, agresorii s-au făcut nevăzuţi, iar femeia a sunat la 112 pentru ajutor. Politiştii cred că atacatorii sunt din zonă.

"Am fost agresaţi pe stradă împuşcaţi şi bătuţi de patru indivizi. Ne-am aplecat şi am luat o floare şi dintr-o dată aud un pistol cum împuşcă, eu nu mi-am dat seama că la noi dă cu pistolul", a spus concubina celui agresat, potrivit realitatea.net.

Oamenii legii încearcă să afle dacă acum de la ce a pornit conflictul şi dacă într-adevăr a fost vorba despre furtul florilor.

Bărbatul împuşcat în picior a fost internat la Spitalul Judeţean Constanţa. Atacatorii riscă dosare penale pentru vătămare corporală şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

×