x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat şi soţia sa, însărcinată în opt luni, şi-au violat nepoata de 9 ani!

Un bărbat şi soţia sa, însărcinată în opt luni, şi-au violat nepoata de 9 ani!

22 Iul 2011   •   10:24
Un bărbat şi soţia sa, însărcinată în opt luni, şi-au violat nepoata de 9 ani!

Fapta abominabila in satul Bogdanesti din judetul Valcea. Un barbat si sotia lui, insarcinata in opt luni, sunt acuzati ca si-au abuzat sexual nepoata in varsta de 9 ani. Mai intai a violat-o ea, apoi l-a chemat si pe sot. Andrei Rusu s-a invoit de la locul de munca, din Austria, zicand ca i-a murit mama, si a venit in Romania ca sa-si violeze, impreuna cu sotia, nepoata. Copila este internata in spital cu traume fizice si psihice.

Barbatul, din comuna valceana Bogdanesti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de viol si corupere de minori, iar sotia acestuia, gravida in opt luni, este cercetata in libertate sub aceleasi acuzatii, fiind invinuiti ca si-au abuzat sexual nepoata in varsta de noua ani.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, fetita se afla in grija bunicii, care este mama femeii acuzate, locuind intr-o gospodarie formata din trei case, unde stau trei familii, inclusiv parintii fetitei, care mai au un baietel de sapte ani.

Primele cercetari arata ca incidentul a avut loc in urma cu doua saptamani, cand matusa fetitei, Andreea Rusu, de 30 de ani, a violat-o pe aceasta, dupa ce timp de cateva zile femeia a dormit cu copila noaptea, vizionand impreuna filme porno.

Ulterior, sotul femeii, Andrei Rusu, de 30 de ani, plecat la munca in Austria, a revenit acasa si a violat-o si el pe fetita, in timp ce a intretinut relatii sexuale si cu sotia sa, gravida in luna a opta.

Femeia de 30 de ani sustine ca a fost obligata de catre sotul sau sa o violeze pe fetita.

"Duminica, 10 iulie, el a venit in tara, este instalator si lucreaza la renovarea unei case vechi din Austria. Am fost obligata de sot sa fac treaba asta. Cand era plecat la munca m-a sunat, spunandu-mi sa o pregatesc pe fata sa faca asta, iar daca nu acceptam va divorta. Eu nu voiam sa-l pierd pentru ca sunt gravida", a declarat Andreea Rusu, potrivit Mediafax.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Valcea au inceput o ancheta in acest caz si au cerut decaderea din drepturi a unchilor fetitei, care au un baietel, dar si a mamei fetitei, care este divortata.

"Micuta se va face fizic bine, dar va ramane traumatizata pentru toata viata. Am cerut decaderea din drepturile parintesti a matusii si a unchiului minorei, care au un baietel si urmeaza sa facem demersuri pentru a-i lua si pe cei doi frati, pe fetita violata si pe fratele ei, de sapte ani, un copil cu handicap, de la mama lor, practic de ei ingrijindu-se bunica acestora", a declarat, vineri, directorul adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Valcea, Roxana Radu.

In prezent, fetita este internata in Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea.

×