x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un complice al lui Băhăian s-a predat

Un complice al lui Băhăian s-a predat

de Violeta Fotache    |    20 Ian 2010   •   00:00

Dan Negureanu, un complice al afaceristului Sergiu Băhăian, s-a predat ieri dimineaţă procurorilor DIICOT Ialomiţa, ne-a precizat un reprezentant de la Biroul de presă al Tribunalului Ialomiţa.



Cunoscut drept unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Sergiu Băhăian - suspectat pentru ordonarea asasinării a patru foşti parteneri de afaceri ilegale -, Dan Negureanu ar fi stat ascuns în ultimele câteva luni, fiindu-i frică să nu sfârşească omorât, la fel ca şi ceilalţi patru foşti parteneri de afaceri, potrivit unor surse judiciare. El a fost arestat de Tribunalul Ialomiţa pentru aceleaşi infracţiuni economice pentru care au fost arestaţi şi Băhaian, Eduard Mărculescu, Mihai Dăscălete şi Gheorghe Teleaga.

Parchetul Capitalei a informat ieri că a trimis la DIICOT Ialomiţa încă din cursul anului 2007 două dosare penale privindu-i pe Băhăian, Radu Adrian, Călin Marin şi alte două persoane. Iniţial, Băhăian şi Radu Adrian au primit de la procurori doar interdicţia de a părăsi Capitala din mai până în luna iulie 2007, apoi procurorii bucureşteni şi-au declinat competenţa.

×
Subiecte în articol: observator