x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un copil de opt ani rănit într-un accident produs de amicul său, în vârstă de...14 ani!

Un copil de opt ani rănit într-un accident produs de amicul său, în vârstă de...14 ani!

28 Mai 2012   •   14:41
Un copil de opt ani rănit într-un accident produs de amicul său, în vârstă de...14 ani!

Un baiat de opt ani a ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat cu o masina furata, condusa de un amic de-al sau, in varsta de 14 ani, pe soseaua Bucuresti, din Tandarei.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, citati de Mediafax, Politia orasului Tandarei a fost sesizata, duminica, prin Serviciul Unic de Urgenta 112, ca pe soseaua Bucuresti din oras, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unui baiat de opt ani.

"O echipa operativa s-a deplasat de indata la fata locului, iar in urma cercetarilor efectuate a stabilit ca doi minori de opt, respectiv 14 ani, ambii din orasul Tandarei, aflati pe strada, au observat un autoturism care avea portierele descuiate si cheile in contact. S-au urcat in autovehicul, minorul de 14 ani la volan, si au plecat catre Slobozia", se arata intr-un comunicat al IPJ Ialomita.

Potrivit sursei citate, la scurt timp, in timpul unei depasiri, masina in care se aflau cei doi baieti -a ciocnit cu alt autovehicul care se deplasa regulamentar din sens opus. Minorul de 14 ani a continuat deplasarea pe soseaua Bucuresti, iar intr-o curba periculoasa la dreapta, sub podul CFR Tandarei, a pierdut controlul volanului si a acrosat frontal piciorul din beton al portii de gabarit instalata inaintea podului.

"In urma accidentului, minorul de opt ani a fost ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate", se mai arata in comunicatul IPJ Ialomita.

In aceasta cauza a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

Baiatul de opt ani, internat la Spitalul din Slobozia, este in stare stabila, fiind in afara oricarui pericol.

×
Subiecte în articol: tandarei minori accident auto