x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un copil din Vaslui, transportat cu elicopterul la Bucureşti, după ce s-a ars cu lapte fierbinte

Un copil din Vaslui, transportat cu elicopterul la Bucureşti, după ce s-a ars cu lapte fierbinte

de Agerpres    |    16 Sep 2012   •   06:11
Un copil din Vaslui, transportat cu elicopterul la Bucureşti, după ce s-a ars cu lapte fierbinte

Un copil in varsta de un an, din comuna vasluiana Balteni, a fost transportat, sambata noaptea, cu un elicopter SMURD, la un spital din capitala, dupa ce a suferit arsuri grave pe fata si pe corp. Potrivit declaratiei directorului Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, copilul s-a ars cu lapte fierbinte.

'Copilul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, cu arsuri grave. Data fiind starea acestuia, medicii au decis sa-l trimita la Bucuresti. Am solicitat un elicopter SMURD, insa acesta nu a putut veni la Vaslui, fiindca zona unde ar fi trebuit sa aterizeze nu este luminata. Aparatul de zbor a fost nevoit sa aterizeze la Bacau. O masina a SAJ Vaslui a transportat copilul la Aeroportul Bacau', a declarat, sambata, directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

In ziua de vineri, un alt copil cu arsuri grave din judetul Vaslui a necesitat transportul la Bucuresti cu ajutorul unui elicopter SMURD, dupa ce, lasat nesupravegheat, s-a jucat cu focul, suferind arsuri pe mai bine de o treime din suprafata corpului.

×