x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un elev din Galaţi a fost înjunghiat în curtea liceului

Un elev din Galaţi a fost înjunghiat în curtea liceului

de Mediafax    |    21 Dec 2011   •   09:22
Un elev din Galaţi a fost înjunghiat în curtea liceului

Un elev de la Colegiul Radu Negru din Galati a fost injunghiat in spate de un alt elev, cu un an mai mare. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, elevul a fost injunghiat in curtea liceului, oamenii legii identificand cinci persoane implicate in incident.


"Un incident s-a produs marti dupa-amaiza in curtea unui liceu din Galati. Un elev a fost injunghiat cu un briceag. In acest caz se fac cercetari. Au fost identificate cinci persoane implicate in acest conflict si a inceput cercetarea pentru ultraj si tulburarea linistii publice", a declarat Cristina Tatulici, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati.

In urma incidentului, elevul injunghiat a fost dus la dispensarul unitatii de invatamant, apoi transportat la Spitalul de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" din Galati.

Medicii spun ca pacientul se afla in afara oricarui pericol si ca, in momentul de fata, este sub observare medicala in sectia de chirurgie toracica a unitatii medicale.

Din primele informatii a reiesit ca scandalul ar fi izbucnit dupa ce unul dintre elevii liceului, care invata in cladirea fostului liceu "Traian", ce face parte acum din Colegiul Tehnic "Radu Negru", s-a impiedicat, iar altul a ras de el. Elevul care s-a impiedicat a reactionat, lovindu-l pe cel care il ironizase.

Ulterior, adolescentul lovit a chemat in sprijinul sau un grup de elevi de la un alt liceu, iar in conflictul izbucnit un licean a fost injunghiat de un adolescent cu un an mai mare.

Directorul Colegiului Tehnic "Radu Negru", Gabriel Gogoncea, a declarat ca asteapta rezultatele anchetei politistilor si ca elevii liceului implicati in conflict vor fi propusi pentru exmatriculare.

In momentul producerii incidentului, in unitatea de invatamant nu se afla un agent de paza, ci un angajat al liceului. Din motive care tin de organizarea scolii, agentii de paza si ordine fac de serviciu doar pe perioada cursurile de dimineata.

×