x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un elicopter va supraveghea zona Arenei Naţionale, înainte şi după partida România – Turcia

Un elicopter va supraveghea zona Arenei Naţionale, înainte şi după partida România – Turcia

10 Sep 2013   •   15:40
Un elicopter va supraveghea zona Arenei Naţionale, înainte şi după partida România – Turcia

Un elicopter va survola zona Arenei Naționale înainte și după meciul România – Turcia, programat în această seară, în timp ce peste 900 de jandarmi vor asigura ordinea și siguranța spectatorilor, relatează Mediafax. Elicopterul ce aparține Inspectoratului General de Aviație va survola zona Arenei Naționale, precum și traseele care duc spre stadion, având scopul de a preveni incidentele ce ar putea afecta desfășurarea partidei de fotbal.

Potrivit Jandarmeriei Române, elicopterul este dotat cu sistem de observare-înregistrare elecro-optic pe timp de zi şi de noapte, ochelari de vedere pe timp de noapte, proiector, folosit în special pentru misiunile de salvare-căutare, megafoane pentru adresare către public şi dispozitiv pentru coborârea în rapel, în situaţia în care este necesară intervenţia.

Totodată, trei jandarmi vorbitori de limba turcă vor sprijini autoritățile care asigură ordinea și vor oferi informații sau asistență suporterilor turci.

Marți, naționala României va întâlni pe teren propriu echipa turcă, începând cu orele 21:00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

×