x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost cântăreţ hip-hop, la şefia societăţii de salubritate a Primăriei Craiova

Un fost cântăreţ hip-hop, la şefia societăţii de salubritate a Primăriei Craiova

31 Ian 2011   •   14:37

Un fost cântăreţ de muzică hip-hop, Flavius Adrian Sirop, a fost numit luni dimineaţă prin votul consilierilor locali în funcţia de administrator al noii societăţi de salubritate, înfiinţată prin transformarea serviciului de specialitate, aflat în subordinea Primăriei Craiova.

Consilierii craioveni au aprobat luni, în cadrul unei şedinţe extraordinare, înfiinţarea unei societăţi de salubritate, al cărei asociat unic este Consiliul Municipal. Noua societate este înfiinţată prin transformarea serviciului de specialitate, aflat în subordinea Primăriei Craiova, transmite corespondentul Mediafax.

Conform proiectului de hotărâre al CLM Craiova, pentru funcţia de administrator al noii societăţi, SC Salubritate Craiova SRL, a fost propus Flavius Adrian Sirop, nominalizarea fiind adoptată cu unanimitate de voturi.

Noul administrator al societăţii de salubritate este cunoscut însă pentru trecutul său de cântăreţ al stilului hip-hop, el fiind protagonistul unui clip postat în urmă cu câţiva ani pe site-ul Youtube.

Administratorul SC Salubritate Craiova SRL, care a activat sub numele de scenă “Vastu”, este administrator la două societăţi, FTD Soft şi SC Casa şi Maşina SRL, este secretar general al Fundaţiei Dacia Revival International Society, filiala Dolj, şi investeşte la Bursă, conform CV-ului său postat pe site-ul Primăriei Craiova.

Flavius Adrian Sirop a candidat în 2008 la alegerile parlamentare pentru formaţiunea condusă de George Becali, PNG.

×