x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un interlop internat la Cluj a înjunghiat un brancardier. Gore se consideră reîncarnarea lui Râmaru şi Jack Spintecătorul - video

Un interlop internat la Cluj a înjunghiat un brancardier. Gore se consideră reîncarnarea lui Râmaru şi Jack Spintecătorul - video

09 Aug 2011   •   07:50
Un interlop internat la Cluj a înjunghiat un brancardier. Gore se consideră reîncarnarea lui Râmaru şi Jack Spintecătorul - video

UPDATE: Marius David a fost arestat la Cluj, la cateva ore dupa ce a injunghiat un brancardier si va fi acuzat de tentativa de omor. Cel mai probabil, el va fi internat intr-o clinica de psihiatrie.

UPDATE: Faptul ca Marius David are grave probleme de ordin psihic este atesta si de cateva antecedente ale interlopului. Astfel, intr-o inregistrare postata pe internet, in urma ci cativa ani, Marius David se automutileaza in cartierul Manastur, chiar in fata politistilor.

De asemenea, intr-un interviu postat pe Youtube, Gore se declara reincarnarea "la puterea 20" a doi criminali intrati in istorie, Ramaru si Jack Spintecatorul.

Un cunoscut personaj al lumii interlope din Cluj, Marius David, cunoscut sub numele de Gore, a injunghiat un brancardier in varsta de 33 de ani, marti dimineata. Agresorul fusese internat la Unitatea Primiri Urgente a spitalului din Cluj luni seara, iar dupa o noapte in care a fost tinut sub perfuzii, l-a injunghiat in brat pe brancardier, care a fost operat de urgenta.

Marius David a disparut imediat dupa aceea, fiind cautat pe raza localitatii, iar primele presupuneri indica faptul ca Gore se afla sub influenta unor substante halucinogene.

Cunoscut pentru comportamentul violent, care i-a atras si cateva condamnari, Gore era un client fidel al clinicilor de psihiatrie, dar si al UPU Cluj, unde a ajuns de cateva ori in ultima saptamana, acuzand dureri de abdomen si lipsa poftei de mancare.

×
Subiecte în articol: cluj spital interlop