x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un internaut susţine că i-a fost suspendat contul de Twitter "jos_băsescu"

Un internaut susţine că i-a fost suspendat contul de Twitter "jos_băsescu"

07 Iul 2012   •   13:24
Un internaut susţine că i-a fost suspendat contul de Twitter "jos_băsescu"
Un internaut sustine ca i-a fost suspendat contul de Twitter "jos_basescu" dupa cea postat pe pagina presedintelui mesajul: "cu sticla si cu udrea o sa mergi pe unde te uiti".
Iata mai jos mail-ul trimis de internaut catre Jurnalul National.
"Buna ziua!
Va trimit acest mail pentru a va detalia ce mi s-a intamplat astazi, 7 iulie 2012.
De cateva zile mi-am facut un cont de Twitter cu username-ul "jos_basescu", deoarece am vazut ca propaganda portocalie acapareaza mediul on-line si am dorit sa intervin prin propriile mijloace pentru a incerca sa ajut oamenii atinsi de acest flagel sa nu se lase influentati.
Am postat cateva mesaje, inclusiv pe pagina personala a presedintelui. Mesajele nu au avut continut obscen, doar ironic, la adresa celui care vrea in continuare sa ne prosteasca.
Contul mi-a fost suspendat acum 5 minute, in urma ultimei postari pe care am avut-o pe pagina presedintelui si care suna cam asa: "cu sticla si cu udrea o sa mergi pe unde te uiti".
Consider ca nu am facut nimic gresit postand aceasta fraza. Am observat cum alti utilizatori ai site-ului respectiv folosesc trivialitati in exprimare si totusi nu au contul suspendat.
Mentionez ca nu fac parte din niciun partid politic, sau din vreo organizatie de tineret si nici nu sunt platit pentru aceste actiuni, pur si simplu reprezint o parte a populatiei care continua in mediul on-line protestul inceput de cetatenii din Piata Universitatii".

×
Subiecte în articol: twitter basescu