x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un luptător din Scoţia a văzut moartea cu ochii la Braşov

Un luptător din Scoţia a văzut moartea cu ochii la Braşov

de Irina Cristea    |    20 Aug 2010   •   00:00

Unul dintre cei mai valoroşi sportivi din lotul de lupte al Scoţiei a fost la un pas de moarte în România, iar publicaţia britanică Evening Express a relatat, astăzi, despre acest caz.

Masoud Yosefi, în vârstă de 24 de ani, se afla într-un taxi la intrarea în Braşov când autoturismul a fost implicat într-un accident de circulaţie. Şoferul taxiului a murit iar sportivul a fost rănit la cap. El le-a spus jurnaliştilor că centura l-a salvat de la moarte, precizând că şoferul nu purta dispozitivul de siguranţă.

Masoud Yosefi se afla în România pentru a participa la un concurs internaţional de lupte de la Piteşti - competiţia "Ion Corneanu", desfăşurată în perioada 6-8 august. Lotul Scoţiei sosise în România cu aproape o săptămână mai devreme şi se deplasase la Poiana Braşov pentru un scurt stagiu de pregătire, după cum a declarat, pentru Jurnalul Naţional, secretarul general al Federaţiei române de Lupte, Vasile Puşcaşu. Masoud Yosefi venise în România mai târziu iar la momentul producerii accidentului se îndrepta chiar spre Poiana Braşov, pentru a se alătura colegilor lui.

Rănile suferite nu i-au permis să concureze, dar sportivul s-a aflat la Piteşti pe toată durata competiţiei, pentru a-şi încuraja coechipierii, a mai spus Vasile Puşcaşu.

×
Subiecte în articol: observator