x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medic, mesaj viral pentru Arafat: „Bună seara Dl. Arafat! Ce faceți? Sunteți bine?”

Medic, mesaj viral pentru Arafat: „Bună seara Dl. Arafat! Ce faceți? Sunteți bine?”

de Alice Petrescu    |    17 Mar 2021   •   10:33
Medic, mesaj viral pentru Arafat: „Bună seara Dl. Arafat! Ce faceți? Sunteți bine?”

Un medic din Galați îl critică pe șeful DSU, Raed Arafat, pentru măsurile inutile luate în timpul epidemiei și îi propune să-l contacteze pentru a-i oferi soluții pentru limitarea răspândirii virusului. Mesajul medicului gălăţean, postat pe pagina personală de Facebook, a stârnit în doar câteva ore zeci de reacţii, majoritatea celor care au comentat fiind de părere că autorităţile nu au un plan real pentru a preveni raspandirea infecţiei COVID-19.

Medicul critică măsurile luate de autorități în pandemie

„În loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului, spune gălățeanul.V-ați făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituții, etc. Câte cazuri de COVID19 ați identificat? ZERO! Motiv pentru care ați și renunțat la măsură! Ați recomandat lucrul în ture. Hmmm... Ați verificat să vedeți câte instituții publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulți dintre cei care o practică, au redus salariile angajaților sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeți că dacă oamenii bagă mai puțini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID19? În loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaților li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea”, mai scrie Sorin Bivolaru.

În finalul mesajului, medicul îl invită pe șeful DSU să-l contacteze pentru a-i da soluții pentru limitarea răspândirii virusului.

„Ce ziceți, găsim o soluție? Mai e valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii își fac treburile liniștiți. Ar mai fi câte una alta de zis, dar na... nu citiți dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galați, în caz că aveți întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS COV2”, mai scrie medicul gălățean.

×
Subiecte în articol: medic