x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un Mitsubishi de la Jurnalul National, cadou de majorat pentru Raluca

Un Mitsubishi de la Jurnalul National, cadou de majorat pentru Raluca

06 Aug 2004   •   00:00

Ultimul autoturism al Campaniei "Toate 3" - un superb Mitsubishi Space Star - a fost inmanat ieri norocoasei castigatoare a Etapei Verzi.

CONCURS

Pantilica Raluca, din Curtea de Arges, abia a implinit 18 ani si este inca eleva la Colegiul National "Vlaicu Voda", in clasa a XII-a, specializarea Filologie. Chiar daca abia a atins majoratul, cumpara de foarte mult timp Jurnalul National, unde cauta in primul rand editorialele lui Marius Tuca si, mai nou, suplimentul de plaja "Zile de vara".

Cand a vazut pentru prima data concursul "Toate 3" s-a gandit sa trimita si ea un plic pentru a participa la extragerea autoturismului Mitsubishi Space Star, insa a decis din start sa-si "conserve" norocul pentru ultima etapa. La care a trimis doua plicuri la posta si le-a trecut pe amandoua pe numele ei.

Dupa ce au aflat ca Raluca a castigat Marele Premiu, ea si fratele ei geaman s-au apucat imediat sa faca scoala de soferi. Raluca si-a dorit intotdeauna mult sa conduca o masina, iar acum visul ei s-a indeplinit. In plus, concurenta in familie a si aparut, pentru ca si fratele sau spera sa primeasca din cand in cand dreptul de a conduce superbul Mitsubishi.

La 19 iunie, Raluca a implinit varsta de 18 ani si considera acest premiu ca fiind "cadoul perfect pentru varsta de 18 ani, cadou pe care mi l-am facut… cu mana mea".

In seara zilei de 28 iulie, Raluca a fost sunata de matusa ei, care a intrebat-o daca a participat la concursul "Toate 3" pentru ca i-a auzit numele la Observatorul de la ora 19:00, in reportajul realizat de Antena 1 la tragerea la sorti.

In acel moment a inceput sa planga de bucurie si i-a chemat pe parinti sa le zica vestea minunata. La poarta se stransesera deja mai multi vecini care au felicitat-o pentru proaspatul castig. Pasionata de concursuri si avand acum si "antecedente fericite", Raluca participa acum si la noul concurs al Jurnalului National, "Parole de vacanta", de la care isi doreste o excursie in Grecia. Iar acest lucru nu este chiar imposibil, pentru ca familia Pantilica are traditie in a castiga mari premii: acum 20 de ani, bunicul ei a castigat o masina Dacia 1310 la CEC. Este chiar masina cu care familia a venit acum la Bucuresti sa-si "ridice" noul premiu, nou-noutul Mitsubishi Space Star de la Jurnalul National.
×
Subiecte în articol: observator raluca