x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un mort şi 22 răniţi, după ce un autocar s-a ciocnit cu o autobasculantă în Sibiu.

Un mort şi 22 răniţi, după ce un autocar s-a ciocnit cu o autobasculantă în Sibiu.

23 Iun 2011   •   05:37
Un mort şi 22 răniţi, după ce un autocar s-a ciocnit cu o autobasculantă în Sibiu.

Grav accident de circulatie pe centura orasului Sibiu. Un autocar s-a ciocnit cu o autobasculanta. Un pasager a murit pe loc si alti 22 au fost grav raniti. In autocar se aflau 40 de persoane care se intorceau din Spania.Persoana care a murit este soferul de rezerva al autocarului. Traficul rutier pe centura orasului Sibiu a fost oprit.

"Accidentul s-a petrecut la iesirea de pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu cãtre Vestem. Din primele informatii, se pare cã pe fondul nepãstrãrii distantei corespunzãtoare in mers fatã de masina din fatã, autocarul a lovit partea din spate a unei basculante", a declarat purtãtorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, inspectorul Luciana Baltos, citat de Mediafax.

Ranitii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgentã, cu multiple traumatise la cap si la fata si cu fracturi la membre.Pacientii sunt romani si provin din judete precum Valcea si Arges.



Martorii au declarat ca persoana care a murit in accident este soferul de rezervã al autocarului.

Autocarul venea din Spania si se indrepta spre Bucuresti. Autovehiculul apartine firmei Saiz Tour, dar este inmatriculat in Spania.

In urma cu doua zile, 5 romani au murit si cel putin 22 au fost grav raniti, marti, in urma coliziunii frontale dintre un autocar romanesc si o autoutilitara pe autostrada M70 din Ungaria.

×