x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un mort şi opt răniţi într-un accident lângă Alba Iulia

Un mort şi opt răniţi într-un accident lângă Alba Iulia

14 Feb 2010   •   00:00

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar alţi opt au fost răniţi, trei dintre ei aflându-se în stare gravă, după ce autoturismul cu care se întorceau sâmbătă noaptea de la discotecă a intrat într-un zid de beton de pe raza satului Teleac de lângă Alba Iulia.



În autoturism se aflau nu mai puţin de zece tineri care se întorceau spre casă după ce au petrecut la o discotecă din localitatea Drâmbar.  Conform Agerpres, în centrul satului Teleac, şoferul, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei.

Autoturismul a intrat în plin în zidul unei gospodării, şoferul decedând pe loc. Trei dintre pasageri au rămas blocaţi între fiarele contorsionate ale maşinii, pentru scoaterea acestora fiind necesară intervenţia unui echipaj de la descarcerare.

Opt dintre tineri au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, trei dintre aceştia fiind în stare gravă. Al zecelea tânăr a scăpat fără răni, doar cu o sperietură zdravănă. În urmă cu 8 ani, şapte tineri aflaţi într-o maşină care se întorceau de la discoteca din oraşul Teiuş au murit pe loc pe raza localităţii Galda de Jos.

×
Subiecte în articol: trafic