x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un parcangiu infectat cu HIV a ameninţat că MUŞCĂ o patrulă a poliţiei din Bucureşti

Un parcangiu infectat cu HIV a ameninţat că MUŞCĂ o patrulă a poliţiei din Bucureşti

19 Iun 2012   •   14:03
Un parcangiu infectat cu HIV a ameninţat că MUŞCĂ o patrulă a poliţiei din Bucureşti

Unul dintre indivizii care cer bucurestenilor taxa de parcare in centrul orasului este infectat cu HIV - sau cel putin asa rezulta dintr-un certificat medical pe care l-a aratat in mai multe randuri politistilor locali care ii 'tulburau' activitatea. P.S.C. are 39 de ani, este din Calarasi, dar traieste de mai multi ani in Bucuresti.

Dupa zeci de amenzi primite de la agentii Serviciului de Ordine Publica al PLMB, individul a renuntat sa le mai arate politistilor actul si a inceput sa-i ameninte cu un ac de seringa pe care l-ar fi infestat cu HIV.

La ultima razie a politiei, luni seara, parcangiul nu mai avea acul la el, asa ca a sarit la patrula P.L.M.B. amenintand ca-i va musca de picioare, infectandu-i, astfel, pe politisti cu H.I.V.

'Parcagiul a fost gasit zacand in zona in care, de regula, incaseaza ilegal taxa de parcare', se arata intr-un comunicat PLMB. 'Politistii locali au incercat sa-i acorde primul ajutor insa barbatul a refuzat, pe motiv ca doreste sa ramana in parcare pentru a obtine bani. In acel moment, agentii i-au solicitat lui P.S.C. actele de identitate pentru verificari, moment in care parcagiul a devenit violent. Omul a amenintat ca ii va musca pe agenti ‘’sa-i contamineze ‘’. Imediat, P.S.C. a fost retinut si condus la sectia Politiei Locale a Municipiului Bucuresti unde, mai intai, a fost amendat contraventional si, apoi, predat Politiei Nationale'.

×