x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un poliţist a încercat să se sinucidă, după ce a produs un accident

Un poliţist a încercat să se sinucidă, după ce a produs un accident

03 Ian 2010   •   00:00

Un poliţist din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, a încercat să se sinucidă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, trăgându-şi trei gloanţe în cap, după ce, băut fiind, a provocat un accident rutier.

În urma incidentului, poliţistul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde va fi operat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Olt, poliţistul, Constantin Goncea (49 ani), din localitatea Vişina Nouă, ajutor şef de post în comuna Brastavăţu, conducea, sâmbătă noaptea, maşina de serviciu, iar la un moment dat a accidentat două persoane aflate pe marginea unui drum judeţean.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că atât poliţistul, cât şi bărbatul aflat pe marginea drumului erau băuţi, agentul de poliţie având o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 03.10, în momentul în care agentul de poliţie se afla în cabinetul medical din Centrul de Permanenţă Brastavăţu pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, el a scos pistolul din dotare şi şi-a tras trei gloanţe în zona feţei.

Constantin Goncea a fost transportat imediat la Spitalul Municipal Caracal, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova.

Şeful Clinicii de Neurochirurgie a SJU Craiova, medicul Alexandru Cameniţă, a declarat că poliţistul va fi operat peste câteva zile, din cele trei gloanţe trase doar unul rămânându-i în cap.

"Părerea mea este că poliţistul nu a vrut să se sinucidă, ci doar să facă un act de bravură, pentru că traiectul gloanţelor arată că din cele trei gloanţe trase, două au fost razante şi doar unul a rămas în frunte în partea dreaptă. Nu este un caz grav şi îl vom opera în câteva zile pentru a lăsa ca leziunile cerebrale să se stabilizeze. Îl vom opera la rece, cum se spune, pentru că este mai bine pentru pacient, nefiind un caz grav", a declarat neurochirurgul Alexandru Cameniţă.

Agentul de poliţie urmează să fie supus unui control medical şi de către specialiştii Clinicii de Chirurgie Maxilo-Facială, Constantin Goncea având mai multe fracturi la nivelul feţei.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator