x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un poliţist de frontieră s-a spânzurat din cauza datoriilor

Un poliţist de frontieră s-a spânzurat din cauza datoriilor

29 Iun 2011   •   06:46
Un poliţist de frontieră s-a spânzurat din cauza datoriilor

Disperat ca nu isi mai poate achita ratele la banca, un politist de frontiera din Timis si-a pus capat zilelor. Barbatul a fost gasit spanzurat, noaptea trecuta, intr-o anexa a locuintei sale.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Andreea Cinteza, a declarat ca politistii au fost sesizati ca intr-o anexa a unei locuinte din Sannicolau Mare a fost gasit spanzurat un barbat. La fata locului a mers o echipa care a stabilit ca este vorba despre un barbat de 30 de ani, politist de frontiera in Sannicolau Mare.

Barbatul nu a lasat niciun bilet in care sa-si motiveze gestul, insa primele date ale anchetei arata ca s-a sinucis in urma unor certuri in familie legate de un credit in franci elvetieni, echivalentul a 40.000 de euro si a carui rata lunara era de 2.100 de lei.

Potrivit anchetatorilor, marti seara politistul i-ar fi spus sotiei sale ca de cand a fost taiata norma de hrana nu mai are cum sa achite acest credit si ar fi amenintat ca se sinucide. Cateva ore mai tarziu, barbatul a fost gasit de catre sotia sa spanzurat in magazia de lemne a casei, anunta Mediafax.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei de Frontiera Timis, Mihaela Marcoff, barbatul lucra in cadrul acestei institutii din 2005 si era agent principal la sectorul Politiei de Frontiera Sannicolau Mare.

Marcoff a spus ca politistul era apreciat la locul de munca si nu a avut probleme de ordin profesional. De asemenea, el trecuse toate testele psihologice la care fusese supus.

×