x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un poliţist român face SENZAŢIE pe net! Cum reacţionează agentul în faţa unui şmecher care refuză să prezinte actele

Un poliţist român face SENZAŢIE pe net! Cum reacţionează agentul în faţa unui şmecher care refuză să prezinte actele

23 Oct 2013   •   12:07
Un poliţist român face SENZAŢIE pe net! Cum reacţionează agentul în faţa unui şmecher care refuză să prezinte actele

Agentul de poliţie din imagini a reuşit să atragă admiraţia mai multor utilizatori Facebook pentru modul în care a rezolvat problema unui şofer recalcitrant care a refuzat să prezinte actele la control, scrie bzi.ro. Materialul video este realizat chiar de către şofer.

Scroll pentru video

În imagini se vede cum poliţistul din Suceava îl informează pe şofer că a fost oprit pentru că nu purta centura de siguranţă şi pentru că a oprit într-o zonă în care staţionarea era interzisă.

Agentul de poliţie îl roagă pe bărbat să prezinte actele la control, însă acesta refuză. Tot cu refuz este întâmpinat poliţistul şi în momentul în care îi cere şoferului să iasă din maşină. În plus, bărbatul nu-i permite poliţistului nici verificarea portbagajului. În cele din urmă, după ce vede că şoferul refuză să colaboreze, poliţistul deschide portiera şi încearcă să-l dea jos pe şofer. Bărbatul se opune din nou şi îl înjură pe poliţist, moment în care acesta îl şi loveşte.

Potrivit bzi.ro, cei mai mulţi utilizatori Facebook au apreciat modul în care s-a comportat poliţistul. Ba mai mult, şoferul se poate considera norocos că nu era în SUA, unde ar fi fost mult mai repede pus la pământ, probabil şi cu pistolul la cap.


×