x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un prahovean a reclamat la Poliţie că i-a dispărut 1 MILION DE EURO de la bancă. Banii erau ţinuţi în cutia de valori

Un prahovean a reclamat la Poliţie că i-a dispărut 1 MILION DE EURO de la bancă. Banii erau ţinuţi în cutia de valori

04 Iul 2013   •   15:24
Un prahovean a reclamat la Poliţie că i-a dispărut 1 MILION DE EURO de la bancă. Banii erau ţinuţi în cutia de valori

Un bărbat a reclamat Poliţiei că dintr-o cutie de valori pe care a închiriat-o în incinta unei bănci din Ploieşti i-au dispărut bani şi bunuri a căror valoare totală este de aproape un milion de euro. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă după ce un bărbat a reclamat, joi, că dintr-o cutie de valori din incinta unei bănci din Ploieşti i-au dispărut mai multe bunuri, dar şi o sumă de bani.

La această oră, investigaţiile sunt în curs, însă activitatea la sediul sucursalei bancare din Ploieşti nu a fost afectată ca urmare a anchetei.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, persoana care a reclamat dispariţia bunurilor şi a banilor din cutia de valori este un bărbat din localitatea Bărcăneşti, situată la câţiva kilometri de Ploieşti.

 Bărbatul susţine că din cutia de valori i-ar fi dispărut metale preţioase şi bani a căror valoare totală este de aproape un milion de euro.

×