x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un rugbist din lotul naţional de juniori, în vârstă de 17 ani, a fost găsit înecat în Lacul Snagov.

Un rugbist din lotul naţional de juniori, în vârstă de 17 ani, a fost găsit înecat în Lacul Snagov.

19 Iun 2011   •   12:30

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgen Ilfov, locotenent Petrus Catalin Simion, a declarat ca la ora 10.32 au primit apelul, prin numarul 112, pentru a acorda primul ajutor unui tanar de 17 ani cazut in Lacul Snagov.

Cand a ajuns echipajul ISU Ilfov trimis la fata locului, tanarul fusese scos din apa si au inceput manevrele de prim ajutor si resuscitare.

Dupa alte aproximativ zece minute, la fata locului a ajuns si un elicopter SMURD. Echipele de interventie au continuat manevrele de resuscitare, dar fara succes, la ora 11.45 fiind declarat decesul tanarului, a mai spus locotenent Petrus Catalin Simion.

Seful Politiei Transporturi Navale Snagov, Lucian Boboc, a declarat ca tanarul care a fost gasit inecat in Lacul Snagov face parte din lotul national de rugby juniori, aflat in aceste zile in cantonament la Baza Olimpica de la Snagov.

"Dupa micul dejun, cativa tineri din lot au iesit la plimbare, iar unii au vrut sa faca baie in Lacul Snagov. Unii s-au aruncat intr-o parte, altii in alta parte. Colegii tanarului nu au stiut ca acesta nu stia sa inoate. L-au gasit dupa 10-15 minute de cautari, iar toate incercarile echipajului SMURD de a-l salva au fost zadarnice", a spus Lucian Boboc.

×