x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un şofer beat a fugit de la locul accidentului cu tot cu victimă!

Un şofer beat a fugit de la locul accidentului cu tot cu victimă!

19 Feb 2011   •   10:40
Un şofer beat a fugit de la locul accidentului cu tot cu victimă!

152777-.jpgVIDEO - Un şofer băut din localitatea dâmboviţeană Găeşti a accidentat, noaptea trecută, un pieton care împingea o roabă, apoi a fugit acasă cu tot cu victimă. Un cetăţean care a văzut ce s-a întâmplat a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia.

"El personal mi-a interzis să vin la spital. El, persoana rănită. A spus clar: Nu mă duci la spital că nu mă dau jos din maşină. Asta mi-a spus, nu eram un tâmpit. Nu aţi considerat că era oportun să-l aduceţi la spital. ba da, am ajuns la spital şi a spus că deschide uşa şi sare din maşină. Cum ce am făcut cu el? Unde l-aţi dus? Acasă, unde să-l duc", a declarat Nicuşor Anghel, şoferul care a provocat accidentul.

Bărbatul lovit susţine că nu-şi aduce aminte nimic după accident. "Mă doare piciorul, nasul, copcile în cap. Aoleu. După ce m-a tăvălit, eu ştiu ce-a făcut?", a declarat Nicolae Olteanu.



La verificări s-a descoperit că şoferul care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,51 miligrame în aerul expirat.

"Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sunt influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, citat de Agerpres.

Victima a fost transportată pentru investigaţii suplimentare la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte.

×