x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un sudanez şi-a hăcuit doi conaţionali în centrul de refugiaţi din Timişoara

Un sudanez şi-a hăcuit doi conaţionali în centrul de refugiaţi din Timişoara

31 Aug 2011   •   07:35

Doi sudanezi aflati la Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta din Timisoara au ajuns la spital, marti seara, in urma unui conflict cu un alt cetatean din Sudan, cele doua victime fiind ranite cu un cutit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Andreea Cinteza, a declarat, miercuri dimineata, ca politistii au fost sesizati, marti seara, ca pe strada Armoniei din Timisoara, la Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta, a izbucnit o altercatie intre trei cetateni sudanezi, doi dintre acestia fiind taiati cu un cutit. 'Din primele verificari facute la fata locului s-a stabilit ca altercatia a izbucnit pe fondul unor neintelegeri mai vechi', a afirmat Cinteza.

Agresorul, un barbat in varsta de 31 de ani, a fost dus la Clinica de Psihiatrie din Timisoara. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cauzele conflictului si, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, vor stabili si incadrarea juridica a faptei.

Centru de Tranzit in Regim de Urgenta de la Timisoara are o capacitate de 200 de locuri si primeste persoane evacuate din zone de conflict. Refugiatii pot fi adapostiti aici pentru o perioada de maximum sase luni, dupa care sunt relocati in alte state, cum ar fi SUA sau Canada.

×