x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un surdo-mut a fost împuşcat de un jandarm. Omul legii a fost ameninţat cu un cuţit în timpul unei intervenţii

Un surdo-mut a fost împuşcat de un jandarm. Omul legii a fost ameninţat cu un cuţit în timpul unei intervenţii

27 Dec 2011   •   08:23
Un surdo-mut a fost împuşcat de un jandarm. Omul legii a fost ameninţat cu un cuţit în timpul unei intervenţii

Un barbat de 23 de ani, din comuna galateana Pechea, a fost impuscat, luni seara, de un jandarm, in timpul unei interventii, dupa ce tanarul l-a amenintat cu cutitul, echipajul Jandarmeriei fiind chemat la fata locului pentru ca tanarul isi agresa mama.

Incidentul a fost sesizat, lui seara, in jurul orei 19.00, la numarul de urgenta 112, parintii tanarului chemand un echipaj de interventie pentru ca tanarul isi agresa mama.

La fata locului a ajuns o echipa mixta formata dintr-un jandarm si un politist. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Galati, Costin Barbu, a declarat ca atunci cand a venit echipajul la fata locului tanarul avea in mana un cutit, iar cand i s-a cerut sa se linisteasca, acesta l-a atacat pe jandarm.

Acesta a tras un foc de avertisment, dar pentru ca tanarul a continuat sa fie agresiv jandarmul a tras asupra lui impuscandu-l in abdomen.

"Dupa producerea incidentului a fost sesizat Parchetul Militar, in acest caz fiind audiate partile implicate. Urmeaza sa fie comunicate deciziile legale in acest caz", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Galati

Dupa incident, tanarul, care se pare ca este surdo-mut, a fost internat la Sectia de Chirurgie a Spitalului de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" din Galati, a fost operat, iar in prezent starea lui este stabila.

(Mediafax)

×