x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr a lovit cu un ski-jetul trei oameni, cercetat pentru vătămare corporală din culpă

Un tânăr a lovit cu un ski-jetul trei oameni, cercetat pentru vătămare corporală din culpă

08 Aug 2010   •   00:00
Un tânăr a lovit cu un ski-jetul trei oameni, cercetat pentru vătămare corporală din culpă
Sursa foto: matthew pickard/

Tânărul din Călăraşi care a accidentat cu un schi-jet trei persoane, sâmbătă seară, pe Braţul Borcea al Dunării, va fi cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, subinspector Mihaela Stan, tânărul în vârstă de 20 de ani a fost audiat pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

"A fost întocmit dosar penal, conducătorul ambarcaţiunii de agrement fiind cercetat în stare de liberate pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchet. Echipa care a mers la faţa locului a stabilit, în prezenţa reprezentanţilor Căpităniei Portului Călăraşi, că schi-jet-ul este proprietatea celui care îl conducea, Denisse Andreas D., de 22 ani, din municipiul Călăraşi. Acesta tracta cu ambarcaţiunea o pernă gonflabilă, prin intermediul unei parâme, iar la un moment dat a efectuat o manevră de întoarcere şi a lovit cu parâma de tractare trei tineri de 20 de ani care se aflau în apă", a declarat, duminică, subinspector Mihaela Stan.

Potrivit medicilor, starea de sănătate a celor trei tineri, care au fost loviţi la cap, este stabilă.

"Toţi au traumatisme cranio-cerebrale. Tânără internată la noi va mai rămâne sub îngrijire medicală şi sub observaţie timp de două-trei zile, iar ceilalţi doi tineri internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti sunt şi ei în stare stabilă, dar vor mai rămâne şi ei sub observaţie medicală.T oţi sunt în afara oricărui pericol", a declarat dr. Laurian Ioniţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Călăraşi.

Cei trei tineri în vârstă de 20 de ani - un băiat şi două fete - au fost răniţi de schi-jet sâmbătă seară, în timp ce făceau baie în Braţul Borcea al Dunării, în zona plajei "Automobiliştilor" din municipiul Călăraşi.

La faţa locului au ajuns două maşini ale Serviciului de Ambulanţă Călăraşi şi una a SMURD, care au transportat răniţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. Ulterior, băiatul şi una dintre fete au fost transportaţi pentru investigaţii suplimentare la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: observator