x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tir încărcat cu saci cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN 7, în Arad

Un tir încărcat cu saci cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN 7, în Arad

27 Apr 2010   •   00:00

Un camion încărcat cu 40 de saci cu azotat de amoniu şi câteva tone de cereale s-a răsturnat pe DN 7, între localităţile arădene Nădlac şi Pecica, iar două persoane au fost rănite. Nu exist[ pericol de explozie în urma accidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, camionul s-a răsturnat într-o curbă, iar cei 40 de saci cu azotat de amoniu, dar şi saci cu porumb şi grâu au căzut pe şosea, informeay[ Mediafax.

Conform sursei citate, produsul chimic în stare solidă nu s-a vărsat, iar şoferii care s-au oprit în urma blocajului creat pe şosea au mutat sacii pe marginea drumului până la sosirea echipelor ISU.

Reprezentanţii ISU Arad spun că nu a existat niciun pericol în urma accidentului, întrucât nu au existat scurgeri de combustibil, explozia fiind posibilă doar dacă cele două substanţe s-ar fi combinat.

În urma accidentului, două persoane care se aflau în cabina camionului au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad.

Camionul răsturnat ocupă parţial o bandă de circulaţie. Conform Poliţiei Rutiere Arad, drumul a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ 30 de minute, până când carosabilul a fost eliberat de marfa răsturnată.

×
Subiecte în articol: observator