x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un traficant de droguri a obtinut cea mai mare medie la sesiunea din toamnă a bacalaureatului. Vezi ce notă a luat

Un traficant de droguri a obtinut cea mai mare medie la sesiunea din toamnă a bacalaureatului. Vezi ce notă a luat

04 Sep 2012   •   17:41
Un traficant de droguri a obtinut cea mai mare medie la sesiunea din toamnă a bacalaureatului. Vezi ce notă a luat

Candidatul sucevean care a obtinut cea mai mare medie la sesiunea din toamna a bacalaureatului, 8, 91, Bogdan Vladut Donisan, este arestat preventiv din iunie pentru ca a facut parte dintr-o retea de trafic de droguri in municipiul Radauti.

Potrivit comisarului sef Cristian Papuc, din cadrul IJP Suceava, Donisan a inceput sa invete pentru examenul de bacalaureat la cateva zile dupa ce a fost introdus in arest IJP Suceava.

"E un baiat foarte bun. E exemplar. Nu a creat nicio problema", a spus comisarul sef.

El a adaugat ca elevul, la cateva zile dupa ce a fost introdus in arest, a spus ca vrea sa invete.

"A invatat si ziua, dar chiar si noaptea", a spus Papuc, care a tinut sa mentioneze ca elevul s-a comportat regulamentar pe toata durata de cand este in arest.

Bogdan Vladut Donisan, in varsta de 19 ani, absolvent al Colegiului Tehnic din Radauti, a sustinut examenul in conditii speciale, fiind supravegheat si de un politist, si a obtinut nota 10 la Geografie, 9 la Limba si literatura romana si 7.75 la Istorie.

Bogdan Vladut Donisan a fost arestat in data de 16 iunie 2012 fiind acuzat ca a facut parte dintr-o retea de trafic de droguri.

Potrivit anchetatorilor, membrii retelei de traficanti de droguri din care a facut parte elevul si care a fost destructurata de BCCO si DIICOT Suceava vindeau, zilnic, pana la 15 grame de droguri fiecarui client, iar piata lor s-a largit exponential cu scopul de a-si asigura gratis drogurile.

Membrii grupului au varste cuprinse intre 17 si 35 de ani, doi dintre ei fiind elevi, unul pompier, un altul este vanzator de flori, patru erau plecati la munca in strainatate, iar restul nu aveau ocupatie, toti ocupandu-se de traficul de droguri de risc incepand cu luna ianuarie 2010.

×