x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unde şi cum şi-a petrecut week-endul Elena Udrea. Poveste despre o vacă, o autostradă şi România pitorească (GALERIE FOTO)

Unde şi cum şi-a petrecut week-endul Elena Udrea. Poveste despre o vacă, o autostradă şi România pitorească (GALERIE FOTO)

01 Oct 2012   •   20:26
Unde şi cum şi-a petrecut week-endul Elena Udrea. Poveste despre o vacă, o autostradă şi România pitorească (GALERIE FOTO)

Elena Udrea împărtăşeşte frecvent fanilor din experienţele şi trăirile sale. Pentru fostul ministru al Turismului, Facebook-ul a devenit un fel de a doua viaţă.
Astfel, în ultima sa postare, Elena Udrea ne spune că în week-end a fost la mare: “Ce bine că avem autostradă spre mare! Turiştii au ocazia de a descoperi România pitorească. Am petrecut sfârşitul de săptămână la mare. O vreme superbă, temperatura de vară, atmosfera de toamna. Plus luna plină! O combinaţie unică, pe care o găseşti în puţine destinaţii de litoral. Cu toate acestea, au fost foarte puţini turişti. Regret faptul că în continuare operatorii de turism de aici închid activitatea la începutul lui septembrie, preferând să câştige din preţuri mai mari în doar două luni şi jumătate de sezon plin, în loc să crească durata sezonului. Din păcate, nii măcar măsura pe care am luat-o în calitate de ministru, prin care am redus impozitul anual pe imobile la jumătate pentru cei care ţin deschisă unitatea mai mult de şase luni într-un an, nu i-a determinat pe comercianţi să îşi schimbe politica.

Marea este impresionantă în această perioadă şi mulţi dintre iubitorii ei ar veni să se bucure de ea dacă hotelurile şi restaurantele ar fi deschise. Rămân la părerea că, dacă vrem o şansă pentru turismul românesc la Marea Neagră, trebuie să gasim o soluţie pentru creşterea duratei sezonului estival”.

Postarea este ilustrată cu câteva fotografii, realizate pe parcursul călătoriei, astfel încât ultima postare de pe Facebook a Elenei Udrea este o frumoasă poveste ilustrată despre o vacă, o autostradă şi România pitorească.Postarea este ilustrată cu câteva fotografii, realizate pe parcursul călătoriei, astfel încât ultima postare de pe Facebook a Elenei Udrea este o frumoasă poveste ilustrată despre o vacă, o autostradă şi România pitorească.



×