x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ungureanu cere MAI să se implice "total" în organizarea alegerilor

Ungureanu cere MAI să se implice "total" în organizarea alegerilor

10 Feb 2012   •   07:25

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor sa aiba o implicare "totala" in organizarea alegerilor din acest an.

"Stiti foarte bine ce se intampla anul acesta, nu este un an usor deloc: alegerile, pentru care Guvernul isi pune la bataie credibilitatea. Avem nevoie de alegeri corecte si organizate in cadrele legii, iar dumneavoastra aici va veti implica, fara discutie, total ", a spus Ungureanu angajatilor MAI, prezent la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Administratiei si Internelor de catre Gabriel Berca, potrivit Mediafax.

Premierul a mai anuntat ca analizeaza foarte serios varianta reorganizarii centrelor de reactie rapida in situatii de urgenta sub o singura autoritate.

"Situatiile de urgenta: sunt adversarul disiparii institutionale a centrelor de reactie in situatii de urgenta si ma gandesc foarte serios la reorganizarea lor sub o singura autoritate coordonatoare. Cheltuiala de resurse, cheltuiala de timp ne fac rau, cu atat mai mult cu cat, dupa vremea care este afara, fereasca Dumnezeu pentru ce se poate intampla mai departe", a spus Ungureanu, prezent la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Administratiei si Internelor de catre Gabriel Berca.

×