x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ungureanu, pus s-o caute pe regina dezinformării

Ungureanu, pus s-o caute pe regina dezinformării

13 Mar 2012   •   21:00

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu spune ca informatiile privind demiterea sefei CNADNR, Daniela Draghia, sunt o 'dezinformare grosolana'. 'Cei care imprastie astfel de zvonuri doresc sa se revina la practicile pe care le-am gasit in Ministerul Transporturilor, de jaf pe banul public si sunt o piedica in proiectele asumate de premierul Un­gureanu, acelea de a absorbi 6 mi­liarde de euro de la UE.

Este exclus sa discuti despre demiterea unor oa­meni care au fost capabili sa ab­soarba fonduri europene, sa rezilieze contractul cu Bechtel, sa faca modificari in legislatia in care se scurgeau banii catre smecheri, oameni care au facut economii de 600 de milioane de euro prin masurile pe care le-au introdus, oameni care au pus bazele construi­rii de autostrazi', a precizat Anca Boagiu, pentru Ziare.com, referindu-se la informatiile privind demiterea Danielei Draghia de la sefia CNADNR. Ea aratat ca aceste dezinformari pornesc de la lupta dura din Ministerul Transporturilor 'de stopare a scurgerilor banilor publici'.

Boagiu sustine ca este vorba despre 'o dezinformare grosolana si o regina a acestei dezinformari ar trebui sa fie descoperita de premierul Un­gureanu'. 'Am convingerea ca pre­­mierul nu va tolera astfel de zvo­nuri si ii va sustine pe cei care mun­cesc, crezand in programele de infrastructura din Romania, sprijinind aces­te politici de reducere a practicilor oculte din Romania. Ma gan­desc ca cei care imprastie astfel de zvo­­nuri vor sa se continue politica spa­­gi­lor plimbate prin pungi, este inad­misibil', a mai spus Boagiu.

×
Subiecte în articol: observator