x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unul dintre elicopterele israeliene care au aterizat de urgenţă a decolat

Unul dintre elicopterele israeliene care au aterizat de urgenţă a decolat

03 Aug 2010   •   00:00

Unul dintre cele două elicoptere militare israeliene care au aterizat de urgenţă, marţi dimineaţă, în localitatea argeşeană Vulpeşti a decolat la aproximativ patru ore de la producerea incidentului, la faţa locului rămânând însă celălalt aparat, la motorul căruia există o defecţiune.

Conform unor surse oficiale locale, în jurul orei 12.00 a decolat elicopterul care nu are probleme tehnice.

Potrivit surselor citate, celălalt aparat, care are o defecţiune la motor, a rămas la faţa locului, fiind necesară înlocuirea unei piese, care ar urma să fie adusă din Israel.

În jurul orei 11.00, un elicopter al Ministerului Apărării a ajuns în localitatea argeşeană Vulpeşti pentru a ajuta echipajele israeliene ale celor două elicoptere, afirmau surse locale.

Conform surselor citate, ar fi existat probleme la motorul unuia dintre cele două elicoptere, iar la bordul acestui aparat s-au aprins lumini de avertizare, pilotul fiind obligat, conform procedurilor, să aterizeze de urgenţă.

Potrivit surselor citate, şi înaintea sosirii echipajului trimis de MApN s-a intervenit pentru remedierea defecţiunii, iar pilotul elicopterului a încercat să decoleze, însă acest lucru nu a fost posibil.

Cele două elicoptere au aterizat de urgenţă, marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, în satul Vulpeşti, comuna Buzoieşti, localitate situată în sudul judeţului Argeş.

×
Subiecte în articol: observator