x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unul dintre suspecţii în cazul dublului asasinat de la Siret a fost prins în Ucraina

Unul dintre suspecţii în cazul dublului asasinat de la Siret a fost prins în Ucraina

19 Mar 2010   •   00:00

Este vorba despre un ucrainean de 51 de ani care a fost identificat pe baza probelor ADN strânse de procurori din locuinţa în care a fost comisă crima. Ucraineanul arestat va fi adus la Suceava pentru audieri.



O femeie şi fetiţa acesteia, în vârstă de numai 6 ani, au fost împuşcate în locuinţa lor, în ziua de 17 februarie. Dublul asasinat a fost descoperit de soţul femeii, Vasile Hriţcu, de 45 de ani, care se ocupă de schimbul valutar "la negru", el anunţând Poliţia prin apel la 112.

Potrivit Luminiţei Leonte, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii şi poliţiştii au constatat că uşa apartamentului era întredeschisă, iar locuinţa răvăşită, potrivit Realitatea Tv. În holul locuinţei a fost găsit corupul Cameliei Carmen Hriţcu, de 39 de ani, care avea în regiunea capului o plagă prin împuşcare, lângă cadavru fiind identificat un tub de cartuş gol, iar Raluca Narcisa Hriţcu, de şase ani, a fost găsită în sufragerie, având în zona tâmplei o plagă produsă prin împuşcare.

Vasile Hriţcu, soţul femeii găsită moartă alături de fiica ei, la Siret, a declarat că din locuinţă ar fi dispărut circa 13.000 de euro şi că în ziua crimei soţia sa l-a sunat şi i-a spus că două persoane vor să schimbe valută, dar că nu se înţelege cu ele pentru că nu vorbesc româneşte.

×
Subiecte în articol: observator