x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Urmărit general, prins de poliţişti în timp ce vizita Ministerul de Interne

Urmărit general, prins de poliţişti în timp ce vizita Ministerul de Interne

08 Mai 2010   •   00:00

Un urmărit general care are de executat o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru înşelăciune a fost prins, sâmbătă, în timp ce vizita sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), de Ziua Porţilor Deschise.

Bărbatul, care era căutat de Poliţia Vrancea pentru executarea unei pedepse de trei ani pentru înşelăciune, a venit să viziteze sediul MAI şi, în urma controlului efectuat la intrarea în instituţie pentru toţi vizitatorii, s-a depistat că este urmărit general, au precizat sursele citate.

Acesta a fost monitorizat în timpul vizitei sale prin minister şi ridicat din grupul din care făcea parte. Ulterior, bărbatul a fost predat Poliţiei Capitalei şi dus în arest.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că bărbatul se numeşte Romen Grossu, are 44 de ani şi din noiembrie 2009 a fost pus în urmărire de IPJ Vrancea pentru înşelăciune.

Bărbatul a declarat că s-a dus la Ziua Porţilor Deschise de la MAI la rugămintea fiicei sale, care dorea să vadă o şalupă, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Romen Grossu urmează să fie predat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, a mai spus Christian Ciocan

×
Subiecte în articol: observator