x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vacante pe Litoral, excursii in Grecia, telefoane mobile sau perechi de role

Vacante pe Litoral, excursii in Grecia, telefoane mobile sau perechi de role

07 Aug 2004   •   00:00

PAROLE DE VACANTA

Concursul Jurnalului National, "Parole de vacanta", si-a trimis pana acum castigatorii la mare in grupuri de cate patru. Asta si pentru ca, aflati in vacanta, castigatorii sa nu fie nevoiti sa se desparta de cei dragi si chiar, mai mult, sa poata petrece un week-end la mare in cea mai buna perioada a anului.

Chiar astazi, alte trei "echipe" de prieteni au ajuns pe Litoral, la Eforie Nord, unde vor petrece cateva zile de neuitat. Chirita Nicolae, Claudia Badica si Florenta Strujan se vor afla pe malul marii alaturi de familie si prieteni. Din experienta de pana acum, cei mai multi dintre castigatori si-au prelungit sederea la mare, week-end-ul castigat la concursul Jurnalului National nefiind decat inceputul unei vacante pe care si-au dorit-o de mult.

Insa "Parole de vacanta" nu inseamna doar week-end-uri la mare. Saptamanal, un norocos dintre cititorii care se inscriu in concurs isi poate invita inca trei prieteni in Grecia, in conditii dintre cele mai bune: hotel de 3 stele, tot atatea cat are si autocarul cu care urmeaza sa faca drumul pana acolo.

In plus, la sfarsitul fiecarei saptamani, dintre cititorii care trimit parola prin SMS la 1303, Jurnalul National desemneaza castigatorii unei perechi de role si ai unui supertelefon mobil. Telefonul Samsung E700 este dotat cu camera foto, display color intern (128x160 de pixeli, 65.000 de culori), display color extern, agenda telefonica de 1.000 de inregistrari, 40 de sunete polifonice, aplicatii Java pentru jocuri, MMS, GPRS, WAP, 9 MB de memorie si o multime de alte optiuni pe care castigatorul le va aprecia cu siguranta. Este un telefon din categoria acelora pe care si le doreste orice utilizator al retelelor de telefonie mobila, iar acum sansa oferita de Jurnalul National prin "Pe Role de Vacanta" va apropie din ce in ce mai mult de posibilitatea de a avea un Samsung E700. Intre voi, cititorii, si acest supertelefon nu se afla decat un simplu SMS si un pic de noroc.

×
Subiecte în articol: observator