x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vâlcea - O măicuţă a omorât o feţiţă de petrecerea de pietoni

Vâlcea - O măicuţă a omorât o feţiţă de petrecerea de pietoni

de Andreea Căprescu    |    15 Mar 2010   •   00:00
Vâlcea - O măicuţă a omorât o feţiţă de petrecerea de pietoni
Sursa foto: Andreea Căprescu/

O fetiţă a murit şi alta respiră artificial după ce o măicuţă a provocat un teribil accident de circulaţie în centrul Râmnicului. Călugăriţa a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a intrat cu duba mănăstirii în mulţime, prinzând sub roţi cei doi copii. Măicuţa, şofer începător a fost ferită de ochii lumii, pentru a nu fi linşată de mulţimea revoltată.



O călugăriţă de la Mănăstirea Horezu este cercetată pentru omor din culpă, după ce a lovit cu maşina două fetiţe, în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea. Una dintre minorele accidentate pe trecerea de pietoni, Ionela Moţ avea 12 ani şi a murit pe loc, sub roţile autoturismului condus de măicuţă. Prietena ei de numai opt ani este în stare critică şi respiră numai cu ajutorul aparatelor.

Poliţiştii care anchetează cazul spun că măicuţa de la Horezu a ignorat culoarea roşie a semaforului. " Din primele cercetări rezultă că aceasta nu a observat culoarea semaforului şi le-a lovit pe cele două minore pe trecerea de pietoni. Aceasta se îndrepta cu autoturismul marca Mercedes dinspre sud, înspre nordul municipiului. Continuăm cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier", a declarat subcomisarul Ion Ridiche de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea.


MĂICUŢA,ŞOFER ÎNCEPĂTOR

Măicuţa implicată în accident nu avea experienţă,  pe maşină existând semnele pe care trebuie să le poarte un începător. Alte măicuţe venite la faţa locului au mărturisit că aceasta venise în Râmnic pentru a face cumpărături. Circulaţia în Râmnicu Vâlcea a fost paralizată două ore, traficul fiind restricţionat pe ambele sensuri de mers. La faţa locului s-au strâns sute de curioşi. Călugăriţa a fost ferită de ochii lumii revoltate. Daca va fi găsită vinovată, măicuţa de la Horezu riscă ani buni de puşcărie

×
Subiecte în articol: observator